Over ons

Wij hebben een passie voor voetbal! Daarom zijn we deze website begonnen. Dit is een plaats waar wij kunnen bloggen over voetbal, de cultuur rondom voetbal, en belangrijke evenementen en gebeurtenissen in voetbal. Raadpleeg onze blog regelmatig om op de hoogte te blijven!

Er is weinig in voetbal waar wij geen interesse in hebben! Kom af en toe bij ons blog buurten, en blijf op de hoogte van niet alleen de laatste ontwikkelingen in voetbal, maar ook onze interpretatie en mening over die ontwikkelingen! Het is onze bedoeling om deze blog een plaats te laten zijn waar voetbalfans kunnen verzamelen, en ideeën over voetbal en de toekomst van voetbal kunnen delen.

Hebben wij een favoriete team? Misschien! Maar dat zal je op deze website niet per se merken. Als ervaren voetbalfans zijn wij geïnteresseerd in alle teams – in voor en tegenspoed – en zullen dan ook over allerlei teams en wedstrijden schrijven. Als er over gepraat wordt in de voetbal wereld, dan zullen wij onderdeel van het gesprek willen zijn!

Er zijn natuurlijk websites, zoals de Sportwereld, onderdeel van Het Nieuwsblad, die een goed beeld geven van de laatste wedstrijd ontwikkelingen met scores en speeldag uitslagen (zie:Sportwereld). Zij zijn er snel bij – het meeste van de rapportering daar is zelfs live! Maar wat zo’n website toch mist is een beetje persoonlijkheid. Dit blog is ervoor gemaakt om meer ideeën en meningen over voetbal uit te drukken dan een bron als nieuwsblad kan doen.

Een andere goede bron is natuurlijk RTF’s sport divisie (zie: RTF Sport) maar sport nieuws klinkt toch altijd net iets anders in het Frans! Onze blog hier zal altijd in het Nederlands schrijven, zodat jij niet teveel moeite hoeft te doen om het allemaal bij te houden.

Nieuws websites zijn een goed startpunt voor informatie. We kunnen deze bronnen vertrouwen, ze zijn vrijwel onpartijdig, en even nieuwsgierig als de rest van de fans. Maar het is ook belangrijk om een bron te vinden die niet aan dezelfde beperkingen vastzit! Een plek waar voetbalfans gewoon tegen voetbalfans kunnen praten, en er niet teveel regels zijn rondom het uitdrukken van een (misschien onpopulaire!) mening. Dit blog is een plek waar wij je de rauwe, ongezouten waarheid gaan vertellen. Elke dag. Elke keer.

Misschien ben je al gewend om verschillende blogs over voetbal te lezen. Top! Meer ideeën en invalshoeken samen vormen de beste basis voor jouw mening. Er zijn absoluut een aantal goede bronnen beschikbaar op ons Belgische internet. Neem de ideeën die je op onze blog vind mee in je overweging, en weet zeker dat jij degene bent met de meest genuanceerde mening. Wat wij willen van deze blog is dat het een plek is waar voetbalfans zich thuis kunnen voelen, waar ze artikelen zien die ze nog niet eerder gelezen hebben, met ideeën die ze misschien nog niet eerder hadden overwogen. Hier kun je inspiratie opdoen voor je volgende wedstrijd, en je kunt zeker zijn dat je iets bij te dragen hebt aan de discussies in de kleedkamer!

Je hebt ons al gevonden- dat is een geweldige eerste stap! Het internet is een grote plaats, en uit alle rommel heb jij onze blog vandaan getoverd! Wij zullen ons best doen steeds relevante artikelen bij te dragen op dit blog. Kom regelmatig langs en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in voetballand. Tot snel!